€ EUR

Wrangler Body Bespoke

MAAK KENNIS MET DE PERFECTE PASVORM

Maak kennis met Wrangler’s jeans collectie die iedere vrouw perfect past. Dankzij onze unieke technologie is voor elke maat de optimale positie voor de achterzakken en naden berekend. Zo kan elke vrouw haar meest flatteuze kant laten zien.

Shop de collectie

“Omdat ieder lichaam anders is, is elke maat afzonderlijk onder de loep genomen.”

OP JOUW
MAAT GEMAAKT

De meeste merken ontwerpen jeans in maat 28. En die zien er perfect uit. Die jeans worden daarna gewoon groter en kleiner gemaakt voor alle andere maten. En dan zijn ze niet meer zo perfect… Wij veranderen dat. Alle 11 maten zijn apart bekeken en ontworpen.

HOE HEBBEN WE DIT GEDAAN?

Terug naar de schoolbanken. Wrangler’s ontwerpers spraken met ingenieurs van de Universiteit van Californië. Ze hadden eigenlijk maar één vraag: Hoe laat je jeans er in iedere maat goed uitzien? Het antwoord was verrassend. Het zit ‘m in de positionering van de zakken.

HET ZIT ‘M
IN DE ZAKKEN

Iedereen kent de schoonheid van symmetrie. Die is ook van toepassing op je jeans. Als de achterzakken perfect geproportioneerd op de juiste positie worden geplaatst, ziet je jeans er geweldig uit. Dat is wat we gedaan hebben met Wrangler Body Bespoke. Pas de jeans die perfect voor je is.

Ontdek onze pasvormen
SKINNY
SLIM
STRAIGHT
BOOTCUT
Top