€ EUR
GRATIS Express Levering

The Jean

 

11MWZ

Men’s Western Zipper

 

11WWZ

Women’s Western Zipper

 

De 11MWZ is onze eerste jeans. Het is een iconisch ontwerp waarin authentieke western-elementen worden gecombineerd met een rebelse attitude. Draagbaar en cool. Dit is een archetype met een moderne look en feel.

We brengen deze klassieker met smalle, rechte pijpen opnieuw uit in een supercomfortabele broken twill denim. Aan de hoge taille, de typerende stiksels en de kleur blauw hebben we niets veranderd. Die zijn nu nog net zo goed als toen.

ICONS jeans voor hem ICONS jeans voor haar

Een meer iconisch jack dan dit ga je niet vinden: de 124 werd ontworpen voor cowboys en is later omarmd door rebels & rockstars. Dit is een tijdloos jack, geworteld in de jeugdcultuur en nog steeds relevant. De details zijn iconisch: let op de afgeronde klepzakken, de tabakskleurige stiksels, de koperen knopen en de bekende “W”.

De 2019 remake heeft een iets smallere pasvorm, voor een moderne look en feel.

ICONS jackets voor hem ICONS jackets voor haar

Dit denim shirt werd vrijwel direct na de introductie, ergens midden jaren zestig, een klassieker. Het originele ontwerp is geïnspireerd op de Western shirts uit de jaren veertig en deze release is perfect voor modern cowboys.

ICONS Shirts voor hem ICONS Shirts voor haar
Top