Peter Max is terug voor het najaar

BRUIN EN KOPER EN ROOD

Maak kennis met de Peter Max najaarscollectie. Herkenbaar aan de kleurblokken op denim of ribfluweel en met super psychedelische prints. Ieder item is met de hand gemaakt voor dames en heren die de ' 70s vibe uit willen dragen

PETER MAX VOOR HEM

Met tweekleurige emblemen en psychedelische prints draag je de '70s vibe uit. Kies uit jacks, jeans, shirts en t-shirts in onze Peter Max najaarscollectie. Ieder item is tot in perfectie met de hand gemaakt.

PETER MAX VOOR HAAR

Get into the groove. Ontspan dit najaar met tweekleurige emblemen en grafische prints van Peter Max. Ieder item is tot in de puntjes met de hand gemaakt, voor die '70s vibe met onze jacks en jeans van denim en ribfluweel.

Wie is Peter Max?

Peter Max is in 1937 geboren in Berlijn en reisde door China, Tibet, India, Israel en Frankrijk voordat hij settelde in Amerika. Deze kunstenaar haalde zijn vroege inspiratie uit zijn grootste passies: stripboeken, films en jazz. Later werd hij ook geïnspireerd door astrologie, yoga en Oosterse spiritualiteit.
De eerste samenwerking van Peter Max en Wrangler in de vroege 70s resulteerde in een zeer gewilde psychedelische hippiecollectie van jeans, shorts en shirts. De collectie voor 2017 is geïnspireerd op die samenwerking, maar aangepast voor de moderne drager. De verpakkingen zijn wel exacte kopieën van de originelen.

Top